Disclaimer: The views, suggestions and opinions expressed here are the sole responsibility of the experts. No ZEX PR Wire journalist or Editor was involved in the writing and production of this article.

En del av Rousselots strategi for ekspansjon av kollagenpeptider 

IRVING i Texas, 15. juli 2020 /PRNewswire/ — Darling Ingredients Inc. (NYSE: DAR) kunngjorde i dag at Rousselot-virksomheten har bestilt produksjon av kollagenpeptider fra anlegget sitt i Gent i Belgia. Gent er et av Rousselots viktigste produksjonssteder for kollagen og produserer utelukkende svinekollagen. Gent er også hjemsted for Rousselot Expertise Center, som kombinerer det globale FoU-senteret, EMEA-laboratoriene og Pilot Hall og åpnet i 2019. Rousselot Gent er nå godt posisjonert for å tjene det verdensomspennende markedet for kollagenpeptider, og de første kommersielle partiene er klare til levering nå i juli.

«Vi er glad for å kunngjøre ferdigstillingen av dette produksjonsanlegget i Gent», sier styreleder og administrerende direktør Randall C. Stuewe i Darling Ingredients. «Å utvide vår globale produksjon av hydrolysert kollagen er en viktig del av strategien vår fremover. Rousselot-virksomheten vår har produsert storfekollagenpeptider i Brasil og svinekollagenpeptider i Angoulême i Frankrike, og vi har nylig avsluttet byggingen av en ny topp moderne produksjonsenhet dedikert til fiskekollagenpeptider i Angoulême», la Stuewe til.

De første kommersielle partiene med fiskekollagenpeptider fra det nye anlegget blir levert til Rousselots kunder over hele verden i august. For å svare på den raske veksten i markedet for storfekollagen og for å være nærmere det europeiske markedet, har Rousselot Angoulême nå begynt å produsere kollagenpeptider av storfe. Byggingen fortsetter på kollagenpeptidanlegget i Presidente Epitacio i Brasil, og anlegget forventes å være ferdig i oktober 2020. Når det er fullført, vil Darling ha fire anlegg som kan produsere kollagenpeptider fra storfe, svin og fisk.

«Det var viktig å gjennomgå produksjons- og forsyningskjedeorganisasjonen vår og bygge nye produksjonsenheter som ikke bare er i stand til å svare på den sterke veksten i kollagenmarkedet, men også produsere kollagener av den overlegne kvaliteten som våre kunder og forbrukere etterspør», forklarer konserndirektør Jos Vervoort i Rousselot.

Om Darling

Darling Ingredients Inc. er en global utvikler og produsent av bærekraftige naturlige ingredienser fra spiselige og uspiselige bionæringsstoffer. Selskapet produserer et bredt spekter av ingredienser og spesialløsninger for kunder innen farmasi, mat, kjæledyrfôr, hysdyrfôr, teknisk, drivstoff, bioenergi og gjødselindustri.  Med produksjon på fem kontinenter samler selskapet inn og omformer alle aspekter av animalske biproduktstrømmer til brukbare spesialingredienser, for eksempel gelatin, spiselige fettstoffer, fettstoffer til fôr, animalske proteiner og måltider, plasma, ingredienser til kjæledyrfôr, organisk gjødsel, gult fett, råstoffer, grønn energi, naturlige foringsrør og skinn.  Selskapet utvinner og omdanner resirkulerte oljer (brukt matolje og animalsk fett) til verdifulle fôr- og drivstoffingredienser og samler og bearbeider resterende bakeriprodukter til fôringredienser. I tillegg leverer selskapet miljøtjenester, slik som mattjenester og innsamling og fjerning av fettfeller. Selskapet selger sine produkter innenlands og internasjonalt og opererer innen tre bransjesegmenter: fôringredienser, matingredienser og brenselingredienser. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke selskapets hjemmeside: http://www.darlingii.com

Fremtidsrettede uttalelser

Noen av uttalelsene i denne pressemeldingen er fremtidsrettede uttalelser.  Disse fremtidsrettede uttalelsene er basert på våre nåværende forventninger og anslag om fremtidige hendelser og forholder seg generelt til våre planer, mål og forventninger til utviklingen av vår virksomhet.  Selv om ledelsen tror at planene og målene som er gjenspeilet i eller foreslått av disse fremtidsrettede uttalelsene, er rimelige, innebærer alle fremtidsrettede uttalelser risikoer og usikkerheter, og faktiske fremtidige resultater kan være vesentlig forskjellige fra planene, målene og forventningene uttrykt i denne pressemeldingen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du ta kontakt med:
Investorer

Media

Jim Stark

Melissa Gaither

VP for Investor Relations

VP for global kommunikasjon og bærekraft

+1 (972) 281-4823

+1 (972) 281-4478

[email protected]

[email protected]

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/647660/Darling_Ingredients_Logo.jpg

Related Links

http://www.darlingii.com

SOURCE Darling Ingredients Inc.